Etellerandet.com er min digitale portfolio.

Jeg hedder Lene Schødt og er uddannet produktdesigner fra arkitektskolen i Aarhus i sommeren 2010 med et afgangsprojektet “kvinder & biler”, der udmundede i design af et instrumentbræt til et nyt elbil-koncept. Udover denne uddannelse har jeg også en grafisk uddannelse bag mig.

Som designer drives jeg af at bevæge mig ud i afkrogene for at finde ind til kernen og dermed lave designs, der gør hverdagen bedre, sjovere og smukkere. Det handler om at gentænke gængse funktioner ved at frigøre dem fra konventioner. Hermed skabes nye produkter, med nye funktioner, tilført nye værdier, materialer og teknologier – og naturligvis former.

Et produkt kan være såvel, digitalt som analogt, det kan være fysisk eller f.eks. en service, en indretning eller et betjeningsdesign. For mig er design en måde at tænke på, en metodisk tilgang, der bringer os nærmere en løsning – ofte en helt anden, men bedre løsning, end vi havde forestillet os. Det handler nemlig om, hvor vi vil hen og ikke om alt det vi helst ikke vil, tør, bør og må. Derfor kan jeg som designer træde ind i næsten enhver virksomhed og hjælpe med udvikling af et givent produkt, hvis I er klar til at give slip.

Jeg arbejder både analogt og digitalt med skitsering, udvikling og modellering og er superbruger i Adobe-programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign samt 3D programmet Rhino og renderingsprogrammet V-ray.

Se mit CV her: dk.linkedin.com/in/leneschoedt/

Kontakt mig, hvis du finder mine produkter og ydelser interessante og/eller har brug for en freelance designer til en specifik opgave – både 2D og 3D design.

 

Lene Schødt, designer / cand.arch

lene@etellerandet.com / +45 20219988